promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legnagyobb kérdés: Mbappé kedden már a Real Madrid játékosa lesz, vagy még egy évet maradnia kell a PSG-nél?
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tényleg a vasárnapi Reims elleni francia bajnoki mérkőzés volt az utolsó tánc Kylian Mbappé számára a PSG-ben, vagy az átigazolási huzavona miatt még egy évig maradnia kell Párizsban? 

Bár a vasárnap esti Reims elleni francia bajnokin mindenki Lionel Messi bemutatkozását várta, mégis Kylian Mbappé volt a mérkőzés hőse. A 22 éves francia támadó a 15. percben szerezte meg a vezetést a PSG-nek, méghozzá egy fejesgóllal, majd a második félidő derekán duplázni is tudott, beállítva ezzel a 2-0-ás végeredményt. A francia klasszis felhőtlenül futballozott a pályán, így sokan úgy gondolják, hogy ez volt ez utolsó mérkőzése, amelyet a PSG színeiben játszott. 

Ám úgy néz ki, hogy a Real Madrid kifutott az időből és másfél nappal a nyári átigazolási időszak lejárta előtt Kylian Mbappé mégis marad a PSG-nél

A Real Madrid a múlt héten 170 plusz 10 millió eurót kínált a világbajnok támadóért, ám a párizsi klub visszautasította az ajánlatot, mert úgy véli, Mbappé ennél sokkal többet ér, még akkor is, ha jelenlegi szerződése lejártával jövő nyáron ingyen távozhatna. - írja a Marca. 

A francia labdarúgással foglalkozó lapok szerint viszont a Real Madrid megtette a harmadik, és egyben utolsó ajánlatát a Paris SG-nek, Kylian Mbapéé átigazolásával kapcsolatban. A hírek szerint Florentino Pérez 200 millió eurót (69,6 milliárd forintot) ajánl a francia játékosért.

Hogy végül megtudnak-e egyezni a felek augusztus 31-én, kedden kiderült. Amennyiben holnap sem jelentik be Mbappé érkezését a Realhoz, úgy a francia támadó csak jövő nyáron távozhat a PSG-től, ám akkor ingyen megteheti azt. Nemsokára megszületik a döntés.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás