Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi a PSG-vel kötött szerződésével fogja törölgetni a könnyeit

Lionel Messi a PSG-vel kötött szerződésével fogja törölgetni a könnyeit

Sport & Szabadidő

Lionel Messi a PSG-vel kötött szerződésével fogja törölgetni a könnyeit

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 16:16

Nagyot koppanna a sportsajtó, ha végül nem oda menne, de ezt már szinte 99 százalékra vehetjük.

Megtörtént a legtöbb Barcelona szurkoló rémálma, és bombaként robbant múlt héten a hír, hogy Lionel Messi nem a spanyol csapatban fogja befejezni a pályafutását. A legszebb pillanatait egy galériában szedtük össze, amit ide kattintva értek el.

Sok volt a pletyka arról az elején, hogy Pep Guardiola és Messi ismét egymásra talál, de a katalán edzőnek más tervei vannak – a Manchester City menedzsere Harry Kane-t, a Tottenham Hotspur válogatott csatárát szeretné megszerezni.

Minden Premier League rajongó megnézte volna, hogy Messi miképp teljesít az angol bajnokságban, de ez nem fog összejönni.

Rengeteg lap, a L’Équipe, a Sport, de még a BBC is arról számolt be, hogy létrejött a megállapodás a hatszoros aranylabdás labdarúgó és a párizsi klub között. Ha minden jól megy a PSG szerdán már be is fogja jelenteni, hogy Messi az ő játékosuk innentől.

Állítólag az argentin klasszis kettő plusz egy évre fog aláírni. Az pletyka, hogy a Barcelona próbálta volna valahogy még visszacsábítani a támadót teljesen alaptalan.

Szóval Neymar és Messi ismét egy csapatban fog játszani, már csak az a kérdés, hogy Kylian Mbappé távozik-e a franciáktól.

Borítókép: Profimedia