promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekövetkezett a lehetetlen: Messi távozik a Barcelonától!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A folyamat állítólag visszafordíthatatlan, a csatárzseni heteken belül kék mezbe öltözhet.

Bombaként robbant a hír, hogy a klublegenda Lionel Messi nem írja alá új szerződését a Barcelona focicsapatával, vagyis 21 év és 31 nagyobb trófea megszerzése után távozik a katalánoktól.

A Barca a spanyol ligát kárhoztatja a döbbenetes lépésért, szerintük a szövetség miatt jöttek létre olyan gazdasági és strukturális akadályok, amelyek az argentin focióriás lelépéséhez vezettek. Pedig elvileg a felek már megegyeztek egymással, ám most hirtelen fordult a kocka, és Messi már a nyáron új mezbe öltözhet.

A hiénák persze máris megjelentek körülötte, a csatárzseni 34 évesen is rendkívül kapós lesz a piacon. Annál is inkább, mert a régi szerződése lejárt, vagyis július óta szabadon igazolható, tehát egyedül csak vele kell megegyezni.

Persze, senki sem gondolta, hogy valóban megszerezhető lesz, de most alighanem beindulnak a leggazdagabb európai klubok. Lehet még pár érdekes csavar a történetben, de szakértők szerint a folyamat már visszafordíthatatlan, és Messi tényleg csapatot vált hamarosan.

Hová mehet? Elsősorban Angliába, ahol a címvédő Manchester City alighanem tárt karokkal (és szélesre nyitott buksztárcával) várja. Valószínűleg keményen meg kell majd küzdenie érte a párizsi PSG-vel, ahol a pénz szintén nem lehet akadály, ha ilyen nagy hal akadhat a horgukra.

Messi egyelőre a családjával nyaral, később kommentálja az ügyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás