promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívbemarkoló látvány volt a zokogó rúdugró nő, aki négy métert zuhant, miután eltört a rúdja! - videó
Borítókép:  Sandi Morris, amerikai rúdugrónő/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rettenetesen szerencsétlenül járt a csinos amerikai versenyzőnő: Sandi Morris a női rúdugrás selejtezőjében. Több balszerencse is érte, a legdrasztikusabb az volt, hogy effektíve eltört a rúdja és ő négy méterről zuhant alá.

Az atléta először a 4.40-et megugrotta, de az eső miatt félbeszakították a számot. Aztán egy újraindítás következett, ahol 4.55 méteren próbálkozott. Ekkor történt a baleset: az első ugrásánál megcsúszott a rúd, majd eltört rúdugró versenyzőnő alatt. A szerencsétlen Sand Morris körülbelül négy méter magasról zuhant vissza a szivacs szélére, ahonnan ezután még a földre is lepattant.

[[kod1]] 

Sokan már ezek után feladták volna, de Sandit nem olyan fából faragták: nekifutott másodjára is. A második próba közben szintén rosszul rugaszkodott el, és ugrás közben meghúzta a combját. És még ekkor sem futamodott meg a szépséges és elszánt rúdugrónő! Ismét nekifutott a harmadik, egyben utolsó próbájának is, amikor pedig már a rudat sem tudta betámasztani helyére, így el sem tudott rugaszkodni. Zokogva hagyta el a pályát, szívbemarkoló látvány volt. (Lást a két videót.) 

Sandi Morris pedig nem egy nyeretlen kezdő és igazán jó esélyekkel vágott neki az olimpiának. Ezüstérmet nyert például Rióban 4.85-tel, de többször tudott nyerni a Diamond League-ben is az elmúlt évek alatt. Kétszer is végzett már a dobogó második helyén világbajnokságokon, ez az olimpia lett volna a bizonyítéka annak, hogy az aranyat is megérdemli.

 [[kod2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás