Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szilágyi Áron elárulta, hogy volt képes zsinórban három olimpiát is megnyerni – videó

Szilágyi Áron elárulta, hogy volt képes zsinórban három olimpiát is megnyerni – videó

Sport & Szabadidő

Szilágyi Áron elárulta, hogy volt képes zsinórban három olimpiát is megnyerni – videó

Sport & Szabadidő

Promotions 18:18

Hazaérkezett Szilágyi Áron, akit igazi hősként fogadtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Lapunknak exkluzív interjút is adott, amelyben elárulta lenyűgöző teljesítményének titkát. 

Tokióban Szilágyi Áron ismét megvédte olimpiai bajnoki címét a férfi kardozók egyéni versenyének döntőjében, így már háromszoros olimpiai bajnok.

Szilágyi a fináléban az olasz Luigi Samelét tökéletes vívással 15:7-re múlta felül, így harmadszor is aranyérmes, ami ebben a versenyszámban korábban még senkinek sem sikerült.

Ha ez nem lenne elég, még egy bronzérmet is hazahozott, mivel magyar férfi kardválogatott a fegyvernem csapatversenyében megszerezte a harmadik helyet. Itt a Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Szatmári András, Gémesi Csanád összeállítású gárda 45-40-re nyert a németek ellen.

Szilágyi Áront igazi sztárként fogadták a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a hazaérkezése alkalmából. A család és a barátok egy molinóval is készült a vívónak.

A fotón Áron mellett a feleségét, Bettit láthatjuk fehérben.


Forrás: Promotions.hu

A sportoló lapunknak azt is elárulta, hogyan volt képes egymás után három olimpiát is megnyerni:

„Nagyon sok tehetséges, szorgalmas, technikailag képzett, taktikus, jó fizikumú versenyző van a mezőnyben, de úgy érzem, hogy nekem kifejezetten az olimpia, a fontos versenyeknek lebonyolítása fekszik. Szeretem a kiélezett téthelyzeteket, nem destabilizál a helyzet, hanem kifejezetten ösztönöz, és egy olyan felkészülést sikerült most végrehajtani, ami magabiztosságot adott, ahol tudtam, hogyha végrehajtom azokat az akciókat, amiket elterveztünk, akkor jó esélyem van megnyerni az asszóimat, és ezt meg is tudtam valósítani.”

Borítókép: Promotions