promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érmet nyert az olimpián a férfi, mégis a volt csajáról készült videóval lett tele a sajtó
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztori rögtön egy óriási véletlennel kezdődik, majd jó nagy fordulatot vesz. Hayden Wilde óriási diadalt aratott, ráadásul kétszer is, a pályán és a pályán kívül is!

Az idei olimpia is tele van vicces és meghökkentő jelenetekkel, ha csak ezeket nézzük, olyan az egész, mintha egy párhuzmos bulvárolimpia is zajlana, ahol a vicces, baszurd és bizarr hírek mérkőznek meg egymással.

Most érkezett egy erős induló.

Az új-zéalndi triatlonista, Hayden Wilde bronzérmet nyert a tokiói olimpián, majd egy új-zélandi TV stábja éppen belebotlott a volt barátnőjébe, amint ő nézte volt pasija teljesítményét a tévében. A stáb pedig azonnal a nőhöz lépett, hogy kérdezzenek tőle pár dolgot.

Többek között azt, hogy szeretne-e valamiféle üzenetet küldeni az újdonsült hősnek? A nő mélyen belenézett a kamerába, majd annyit mondott: 

"Sajnálom, hogy szakítottam veled!"

Majd amikor a barátai hangosan felnevettek a bejelentés kapcsán, hozzátette:

"Á, annyira büszke vagyok rád!"

Ezzel párhuzamosan Haydent arról faggatták egy másik tévé stúdiójában, hogy mi lesz az első, amit majd tesz, ha elhagyja az interjút. Ő azt mondta, hogy felhívja a mostani barátnőjét, aki éppen Spanyolországban van.

(via Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás