promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akkorát kamuzott a sztárfocista, hogy mi szégyelljük magunkat helyette
Borítókép:  Profimedia / Snapchat
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Wayne Rooney szerint nem becsajozott, csak meg akarták zsarolni.

A 35 éves Wayne Rooney az Everton, a Manchester United és az angol válogatott mezében rengeteg örömteli pillanatot szerzett a szurkolóknak. Visszavonulása óta azonban egyre nagyobb tempóban halad afelé, hogy ő legyen az új Paul Gascoigne, vagyis a bulvárlapok focista bohóca.

A napokban például meghökkentő történettel állt a rendőrség és a közvélemény elé, miután alvás közben fotózták le egy olcsó manchesteri hotelszobában – három 21 éves hölgy társaságában. Rooney állítólag azt jelentette a hatóságoknak, hogy semmi köze a lányokhoz, és valakik csupán kompromittáló fotókkal akarták megzsarolni.

Fotó: Snapchat / Tayler Ryan

Ennek némileg ellentmond, hogy videófelvételek tanúsága szerint a hajdani sztárfocista maga sétált be a szállodába a fotókon is látható hölgyek közül kettőnek a társaságában. A védekezése így kissé kamuszagúnak tűnik, és inkább a családja előtti ócska magyarázkodásként (2008 óta nős) értelmezhető.

Az angol sajtó természetesen máris azonosította a lányokat, Tayler, Elise és Brooke viselkedéséből viszont nem igazán lehet arra következtetni, hogy ezt a bulis éjszakát csakis ők akarták, a focista nem.

Egy pár órával korábban készült fotó tanúsága szerint Rooney nagyon gyanúsan hajolt oda egy szőke hölgyhöz egy nightclubban, vagyis az edzőként dolgozó sportoló már alighanem eredetileg is görbének tervezhette az estéjét, de aztán rosszra fordultak a dolgok.

Lebukása elsősorban a családja számára lehet fájó, de klubja, a másodosztályú Derby County is minden bizonnyal el fog gondolkozni azon, szüksége van-e egy balhés trénerre. A 2021/22-es bajnoki küzdelmek augusztus 6-án kezdődnek, addig még van idejük eldönteni.

A Rooney társaságában szórakozó hölgyek egyike Tayler Ryan volt, akit a szigetországban Snapchat-modellként ismernek. Furcsa körülmény, hogy a rendőrség szóvivője szerint hozzájuk egyelőre nem érkezett feljelentés az ügyben, így a történtek kapcsán nem folyik nyomozás.

„Nem törődöm a rendőrséggel, szegény lányok csak egy szülinapot ünnepeltek. A férfi küldött egy biztonsági őrt értük, hogy meghívja őket a VIP-páholyába. Mindegyiküket felzaklatta az eset, folyton sírnak, pedig Tayler is jó lány, jó családból származik”

– védte meg csemetéjét az egyik ifjú hölgy anyja. Rooney-nak egyébként nem volt sok oka az ünneplésre, hiszen csapata éppen aznap kapott ki 2:1-re a Salfordtól, igaz, csupán egy egyszerű felkészülési meccsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás