promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A frissen sült Európa-bajnok focista elnyerte méltó büntetését: megnősült!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marco Verratti az egzotikus szépségnek számító Jessica Aidit vette feleségül.

Jól alakult eddig a július az olasz válogatott Marco Verrattinak, aki előbb megnyerte a labdarúgó-Európa-bajnokságot, majd szinte rögtön utána megnősült. A Paris Saint-Germain 28 éves középpályása a szupermodell Jessica Aidinak fogadott örök hűséget.

Verratti esküvőjére Párizsban került sor, de nemcsak azért, mert a PSG-ben focizik, hanem azért is, mert ifjú neje francia származású. A sztársportolónak ő lesz a második felesége, hiszen Verratti egyszer volt már nős, sőt Laura Zazzarától két fia is született.

A 29 éves Jessicát először a 2019-es Forma–1-es Monacói Nagydíjon látták a focistával, és a kapcsolatuk mostanra annyira elmélyült, hogy a házasság mellett döntöttek. A ceremónián a 3700 fontba került, elegáns Dolce & Gabbana csipkében pompázó menyasszony egy gyönyörű arany nyakláncot viselt.

Fotók: Profimedia

A vőlegény – akire egy lagzin kevesebb figyelem irányul – csokornyakkendőt kötött fekete öltönyéhez. A nagy eseményen részt vett a két kisfia is, akik ezúttal apucihoz öltöztek, bár nyakkendő nem volt rajtuk, és fehér sportcipőikkel is kilógtak a sorból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás