promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a botrány Tokióban - egy holokausztos vicc miatt repült az olimpiai megnyitó rendezője
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nappal az olimpiai megnyitó előtt kitört a botrány Tokióban. 

Még el sem kezdődött a tokiói olimpia, de így is bőven van miről beszámolni, ugyanis a japán fővárosban minden napra jut egy botrány. Ezúttal a megnyitó ünnepség rendezője, Kobajasi Kentaró került kellemetlen helyzetbe a múltja miatt. A Blikk információi szerint, ugyanis az interneten felbukkant egy érdekes videó a rendezőről.

A felvételen Kobajasi a „mészároljuk le a zsidókat” játékkal viccelődött.

A kilencvenes évek végén Kobajasi egy komikus duó tagjaként, televíziós felvételeken szerepelt. Papírlapból kivágott emberi figurákkal poénkodtak, amikor elhangzott az ominózus mondat. Kobajasi hiába kért bocsánatot, az 1998-as baklövéséért, ennek ellenére a rendezőt kirúgták. 

"Soha nem szabadna egy szórakoztatóművész feladatának lennie, hogy az emberek kényelmetlenül érezzék magukat. Megértem, hogy az akkori szóhasználatom rossz volt, és megbántam. Szeretnék bocsánatot kérni, amiért kellemetlen helyzetbe hoztam az embereket. Nagyon sajnálom."

– mondta.

A megnyitó előtt egy nappal tovább mályítette ez az ügy a tokiói káoszt. A 2020-ról idénre halasztott ötkarikás játékok július 23-án pénteken veszi kezdetét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás