promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hírt jelentett be az M4 Sport, aminek a futballrajongók nagyon fognak örülni
Borítókép:  UEFA
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább bővül az M4 Sport európai futballkínálata.

Az MTVA és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) új megállapodást kötött egymással, miszerint a csatorna elsőként választhat a keddi és a szerdai UEFA Bajnokok Ligája, valamint a csütörtöki Európa Liga/Európai Konferencia Liga meccseiből.

A Bajnokok Ligája mérkőzéseiből eddig is elsőként szemezgethettek, míg a többi meccset a Spíler TV közvetítette, de ezek innentől átkerülnek a Sport TV-re.

A 2021-24-es periódus lesz sorozatban a harmadik ciklus, amelyben az M4 Sport rendelkezik a Bajnokok Ligája első választási jogával.

Az UEFA  Európa Liga és az újonnan induló UEFA Európa Konferencia Liga többi választható mérkőzéseire az RTL Magyarország csapott le.

„Reagáltunk a piac változására és a magyar labdarúgás fejlődésére: az előző három szezonban egyaránt volt magyar csapat valamelyik nemzetközi kupa főtábláján, az UEFA versenyrendszerének átalakításával pedig tovább nőtt az esélye annak, hogy folytatódjon ez a sorozat. Éppen ezért kibővítettük az európai palettánkat, így a kedd és a szerda után már csütörtökön is láthatnak kiemelkedő európai futballt a magyar sportkedvelők. Abban bízunk, hogy a következő három szezonban legalább egyszer két csapat is tudja kvalifikálni magát, a magyar bajnok a BL-be, egy másik pedig az EKL-be, így akár két együttesünket is megmutathatjuk a legnagyszerűbb európai játékosokkal és csapatokkal együtt”

mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

A megszerzett jogok értelmében az MTVA kizárólagos közvetítője lesz a következő 12 európai kupadöntőnek (Bajnokok Ligája, Európa-liga, Európai Konferencia-liga, Szuperkupa), valamint az összes Bajnokok Ligája-elődöntőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás