promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes jóslat: Suzie a malac szerint ez a csapat nyeri a foci Eb-t
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Suzie a malac már átrágta magát a dolgokon és eldöntötte, hogy Anglia vagy Olaszország nyeri a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságot. 

Szinte nincs olyan nemzetközi labdarúgó esemény, amelynek idején ne jósolna valamilyen állat. Ez az idei Európa-bajnokságon sem volt másként. A leghíresebb talán Yashoda, az elefánt volt, aki elképesztő hatékonysággal dolgozott, de pont a vasárnap az olaszok ellen Eb-döntőt játszó angolok ellen bukott bele a jóslásba.

Rajta kívül még jó pár jövőbe látó állat is feltűnt a kontinenstorna idején. Oroszországban egy misztikus süket macska, Achilles, Angliában pedig Kolbász, a tacskó és Suzie, a malac is jóslásba kezdett. 

Utóbbi, a Newcastle-i Ouseburn Farm nagy fehér fajtájú kocája sikeresen megjósolta Anglia eredményeit Horvátország, Németország, Ukrajna és Dánia ellen azzal, hogy minden alkalommal az angol zászlóval ellátott vödörből evett. Suzie most sem tétlenkedett, és már el is döntötte, hogy Anglia vagy Olaszország nyeri meg a labdarúgó Európa-bajnokságot. 

Lássuk csak mire jutott a koca! 

Az, hogy igaza lesz-e Suzie-nak vasárnap este 21 órától kiderül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás