promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mick Jagger magasról tojik a karanténra, kiment a stadionba Eb-meccset nézni
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így a jegye 4 millió forinttal drágább lett – de kit érdekel, amikor angol győzelemnek örülhetett?

Megszegte a járványügyi szabályokat, mert ott akart lenni július 7-én a Wembley Stadionban a rocklegenda Mick Jagger. A Rolling Stones 77 éves énekesére elvileg 10 nap karantén várt volna, miután kedden tért vissza Franciaországból, de az öreg fenegyerek magasan tojt erre.

Hogyne tette volna, amikor az angol fociválogatott fél évszázada nem teljesített ilyen jól. A dánok legyőzésével 1966 óta először játszhat megint igazán nagy trófeáért: július 11-én döntőt vívnak az olaszokkal. Jagger mindezért még a 10 ezer fontos (vagyis 4 millió forintos) büntetést is bevállalta, ami persze aligha vágja földhöz.

Mivel Franciaország sárga besorolást kapott Angliától, Jaggernek majdnem egy héttel az Eb-döntő után lett volna szabad újra emberek közé mennie, de ő már szerdán megjelent a londoni stadionban, fekete maszkkal védve magát és az inkognitóját.

„Mick óriási futballszurkoló, és egyszerűen ott akart lenni a Wembley-ben. Csináltatott Covid-tesztet a francia út előtt és után is, szóval ebben a tekintetben körültekintően járt el”

– utalt az énekes egyik ismerőse arra, hogy Jagger nem feltétlenül akarta lefertőzni a fél stadiont. A VIP-box felé igyekezve rengetegen felismerték, és több autogramot is kiosztott, ami kicsit rizikós cselekedetnek számít az előzményeket figyelembe véve.

Fotó: Profimedia

A rocker egyébként nem kifejezetten londoni lakos, hiszen van háza New York-ban, Mustique szigetén, valamint Franciaországban, a Loire-völgyben, sőt az év nagy részét ez utóbbi helyen szokta tölteni a 16. században épült kastélyában.

Jagger kedvenc csapata ugyanakkor az angol válogatott maradt, illetve a londoni Arsenal. Még turné közben sem hajlandó lemondani arról, hogy megnézhesse a meccseiket. Nem csoda tehát, hogy most is tökön-paszulyon átgázolva sietett a dánok elleni rangadóra, és végül szerencsét is hozott a hazai fiúknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás