promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi akkorát trollkodott a közösségi oldalán, hogy azóta is ezen nevetünk
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi alaposan odaszúrt a közösségi oldalán a magyarokkal egy csoportban játszó válogatottaknak, ugyanis A németek, a franciák és a portugálok is búcsúztak a nyolcaddöntőben. A kapitány egy zseniális képpel üzent nekik.

A magyar labdarúgó-válogatott utolsóként zárta az Európa-bajnokság F csoportját, ahol az Eb-címvédő portugálokkal, a világbajnok franciákkal és a korábbi vb-győztes németekkel voltak egy csoportban. Az egyenes kieséses szakaszban azonban nem volt szerencséjük a korábbi ellenfeleknek. Cristiano Ronaldoékat a belgák búcsúztatták, a világbajnok franciáknak büntetők után, Svájc ellen zárult az Európa-bajnokság, míg a németeket Anglia verte ki a nyolcaddöntőben. 

A magyarok szövetségi kapitánya, Marco Rossi ennek apropóján nem mindennapi fotót osztott meg a közösségi oldalán.

 [[kod1]]

"Találkozunk a tengerparton!"

- írta a kapitány a fotó mellé, amelyen a portugál, a német és a francia válogatott egy-egy klasszisa, Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer és Kylian Mbappé mellett a magyar válogatatott olasz kapitánya látható.

Az Európa-bajnokság nyolcaddöntői tehát már befejeződtek. Pénteken a negyeddöntőkkel folytatódik a kontinenstorna, ahol Svájc a spanyolok ellen, míg Belgium az olaszok ellen lép pályára. Szombaton a Csehország - Dánia, és az Ukrajna - Anglia összecsapásokat rendezik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás