promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeszedtük a legjobb mémeket Cristiano Ronaldo kólagyalázásáról - sírva fogsz nevetni!
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag napok óta a fél világ Cristiano Ronaldo kólás ügyéről beszél, így mi sem tehettünk mást. Összeszedtük a legjobb mémeket a kólagyalázásáról - sírva fogsz nevetni.

Cristiano Ronaldo nemrég azzal került a sajtó középpontjába, hogy a mieink elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón távolabb pakolt két kólásüveget, mert ő nem iszik ilyen mesterséges anyagokkal teli, cukros üdítőitalokat, majd magához vett egy vizesflakont, és kerek-perec kijelentette, hogy

„Igyatok inkább vizet!”.

A kólagyalázás akkorát szólt, hogy azóta is mindenki ezzel foglalkozik, a napokban több játékos is reagált CR7 váratlan húzására.

A skótok játékosa, John McGinn például nehezményezte, hogy vizet kapott az angolok elleni meccs előtti sajtótájékoztatón, míg az ukrán válogatott középpályása, Andrij Jarmolenko maga elé pakolta az üvegeket, és megkérte a cégeket, hogy keressék meg. 

Nem csak a játékosok trollkodtak a kólával, szinte minden országban elkezdték gyártani a mémeket az esetet követően. Most összeszedtük a legjobb mémeket a kólagyalázásáról - sírva fogsz nevetni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás