promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kóla nincs?!” A skót futballsztár Ronaldo kólás beszólását trollkodja!
Borítókép:  John McGinn/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az EURO 2020 Coca-Cola mellékszála tovább folytatódik, miután John McGinn a szénsavas ital hiányán poénkodott a sajtótájékoztatóján.

A skót sztár éppen helyet foglalt, hogy a pénteki, Anglia elleni mérkőzésről beszéljen, amikor észrevette, hogy csak vizet kap. 

A középpályás mosolyogva megkérdezte: "Nae Coke?" (Kóla nincs?), mielőtt kinyitotta volna a vizet - feltehetően Cristiano Ronaldo jóváhagyását kivívva.

A portugál csatár egyfajta trendet indított el, amikor elzárkózott az üdítőital elől, mielőtt megbeszélte csapata Magyarország elleni mérkőzését a hét elején.

A szurkolók elragadtatással fogadták a 36 éves játékos biztatását, hogy inkább a vizet válasszák, bár később rámutattak, hogy gyakran népszerűsítette a kevésbé egészséges étel- és italválasztékot.

Az incidens hatására az eurószponzor Coke részvényei a New York-i tőzsdén 1,6 százalékkal estek, és 2,83 milliárd fontot töröltek a vállalat értékéből.

Az UEFA azonban nem kívánt állast foglalni a kérdésben.

Egy szóvivőjük azt mondta:

"A játékosokat a sajtótájékoztatóinkra érkezéskor a Coca-Cola és a Coca-Cola Zero Sugar mellett vízzel is kínáljuk. Mindenkinek joga van a saját italpreferenciájához".

Ez már a második trollkodás egyébként. Franciaország keddi, Németország elleni győzelme után Paul Pogba félretolt egy Heineken-palackot, mielőtt a média elé állt.

A Coca-Colához hasonlóan a sörgyártó alkoholmentes itala is a torna szponzora, elsősorban a Man of the Match (A mérkőzés embere) díjat támogatja.

(TheSun)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás