Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy hét múlva kezdődik a foci Eb, a mieink Ciprus ellen hangolódnak

Egy hét múlva kezdődik a foci Eb, a mieink Ciprus ellen hangolódnak

Sport & Szabadidő

Egy hét múlva kezdődik a foci Eb, a mieink Ciprus ellen hangolódnak

Sport & Szabadidő

Promotions 14:54

Pontosan egy hét múlva, június 11-én kezdetét veszi a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság, amit már minden focirajongó nagyon vár. A magyar labdarúgó-válogatott pénteken felkészülési mérkőzésen lép pályára Ciprus ellen a Szusza Ferenc stadionban. 

Pontosan hét nap múlva, június 11-én Rómában az Olaszország-Törökország mérkőzéssel kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen június 15-én lép pályára először a magyar labdarúgó-válogatott a címvédő Portugália ellen. Marco Rossi csapatának tehát már csak 11 napja van, hogy a lehető legjobb formába kerüljön a portugál ütközet előtt.

Az Európa-bajnokság előtt jó erőpróba lesz a pénteki Ciprus elleni felkészülési mérkőzés, amelyet este 20 órától a Szusza Ferenc stadionban játsza a magyar-válogatott. 

Marco Rossi szövetségi kapitány jelezte, hogy a Ciprus elleni találkozón Gazdag Dániel és Nagy Ádám kisebb sérülés miatt nem lesz bevethető, ám az Európa-bajnokságra várhatóan felépülnek. A magyar csapat négy nappal később, június 8-án szintén felkészülési mérkőzésen Íroszág ellen találkozik. 

Június 15-én, kedden 18 órától az Eb-címvédő portugálokkal, június 19-én, szombaton 15 órától pedig a vb-aranyérmes francia csapattal mérkőzünk meg a telt házas Puskás Arénában. 

A Ciprus elleni találkozó pénteken 20 órától az M4 Sporton lesz látható.

 

Borítókép: Profimedia