Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi a Paris Saint-Germain-nél folytatja?

Lionel Messi a Paris Saint-Germain-nél folytatja?

Sport & Szabadidő

Lionel Messi a Paris Saint-Germain-nél folytatja?

Sport & Szabadidő

Promotions 17:36

Jelenleg a Paris Saint-Germain áll a legközelebb ahhoz, hogy megkaparintsa magának az argentin klasszist. Sajtóhírek szerint a párizsi klub rekord fizetést készül ajánlani Messinek.

Lionel Messi továbbra sem hosszabbította meg a szerződését a Barcelonával, így még mindig nem dőlt el az argentin klasszis sorsa. A 33 éves játékosnál érik a nagy váltás, de vajon ki lesz az, aki megkaparinthatja majd a világ egyik legjobb játékosát? 

Nos, egy évvel ezelőtt a Manchester Citynek volt a legnagyobb esélye, hogy megszerezze Messit, de a Barcelona akkori elnöke nem engedte el a játékost. Jelenleg pedig a Bajnokok Ligájában jeleskedő PSG állhat a legközelebb ahhoz, hogy célba érjen.

TNT Sports sajtóhíre szerint, a francia klub már előkészítette a hatszoros aranylabdás szerződését, ami két évre szól, de szerepel benne egy opció, további egyéves hosszabbításról. Emellett a PSG gőzerővel dolgozik azon, hogy egyetlen ajánlat se legyen kecsegtetőbb az övénél. 

Így tehát nem kizárt, hogy világrekord fizetésről van kilátásban. A pontos összeget még nem lehet tudni, de feltételezzük, hogy mindenkinek le fog esni az álla, ha kiderül az összeg. 

Messi egyébként a Bercelonával összesen 35 trófeát zsebelhetett be, és több mint 650 gólt szerzett a katalán klubnak. 

Borítókép: Profimedia