promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bayern München rekordösszegért csapott le Gulácsi Péterék edzőjére
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A müncheni gárda ráadásul nem kevés összeget fizetett Julian Nagelsmannért az RB Leipzignek.

Hans-Dieter Flick már búcsúzkodik, és jó eséllyel hat trófeával fogja ezt tenni, mivel a Bayern Münchentől már nehéz lesz elvenni a bajnoki címet.

„Az elmúlt két év feledhetetlen lesz nekem. Nagyon élveztem mindent, a győzelmeket, a címeket, a napi munkát a pálya szélén – kiemelkedő időszak volt. A siker csak együtt érhető el. Egy edző semmi a csapata nélkül, és szerencsém volt, hogy igazán fantasztikus játékosokkal és egy remek edzői stábbal dolgozhattam együtt, akikkel nagyszerű dolgokat vihettünk véghez. Köszönöm, srácok!”

– idézte a Nemzeti Sport Hans-Dieter Flicket, miután bejelentették az új vezetőedzőt, Julian Nagelsmannt, akit a nagy rivális RB Leipzigtől hoznak el a bajorok.

Nagelsmann természetesen mindent megtett, hogy Gulácsi Péterék a legjobbat hozzák ki magukból, de már nem tagadja, hogy a szíve mélyén Bayern drukker.

A M4 Sport közben már arról cikkez, hogy a Bayern rekordösszeget, 25 millió eurót fizetett az RB Leipzignek az edzőért. Ha a sajtóinformációk helyesek, akkor a 3 esztendős szakember lett minden idők legdrágábban váltó trénere. Ezt a rekordot eddig a Chelsea tartotta Andrés Villas-Boas szerződtetésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás