Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Bayern München rekordösszegért csapott le Gulácsi Péterék edzőjére

A Bayern München rekordösszegért csapott le Gulácsi Péterék edzőjére

Sport & Szabadidő

A Bayern München rekordösszegért csapott le Gulácsi Péterék edzőjére

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 17:36

A müncheni gárda ráadásul nem kevés összeget fizetett Julian Nagelsmannért az RB Leipzignek.

Hans-Dieter Flick már búcsúzkodik, és jó eséllyel hat trófeával fogja ezt tenni, mivel a Bayern Münchentől már nehéz lesz elvenni a bajnoki címet.

„Az elmúlt két év feledhetetlen lesz nekem. Nagyon élveztem mindent, a győzelmeket, a címeket, a napi munkát a pálya szélén – kiemelkedő időszak volt. A siker csak együtt érhető el. Egy edző semmi a csapata nélkül, és szerencsém volt, hogy igazán fantasztikus játékosokkal és egy remek edzői stábbal dolgozhattam együtt, akikkel nagyszerű dolgokat vihettünk véghez. Köszönöm, srácok!”

– idézte a Nemzeti Sport Hans-Dieter Flicket, miután bejelentették az új vezetőedzőt, Julian Nagelsmannt, akit a nagy rivális RB Leipzigtől hoznak el a bajorok.

Nagelsmann természetesen mindent megtett, hogy Gulácsi Péterék a legjobbat hozzák ki magukból, de már nem tagadja, hogy a szíve mélyén Bayern drukker.

A M4 Sport közben már arról cikkez, hogy a Bayern rekordösszeget, 25 millió eurót fizetett az RB Leipzignek az edzőért. Ha a sajtóinformációk helyesek, akkor a 3 esztendős szakember lett minden idők legdrágábban váltó trénere. Ezt a rekordot eddig a Chelsea tartotta Andrés Villas-Boas szerződtetésével.

Borítókép: Profimedia