promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabályt szegett a Real Madrid sztárja, büntetésre számíthat
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosa, Marcelo megszegte a Spanyolországban érvényben lévő szabályokat. Tartományi határt átlépve, közterületen, maszk nélkül múlatta az időt. A labdarúgó büntetésre számíthat.

Ahogy a világon szinte mindenhol, úgy Spanyolországban is tombol a koronavírus-járvány. Az ország kormánya a tartományokkal együttműködve hoz szabályokat: vannak olyan kérdések, amelyekben a tartományok saját hatáskörükben döntehetnek, míg vannak általános érvényű szabályok. A jelenleg érvényben lévő, s az egész országra vonatkozó rendelet szerint mindenki csak azon a régión belül mozoghat, ahol lakik. Egyik tartományból a másikba csak nyomós okkal, például munkavégzés céljából lehet utazni.

Ezt a szabály szegte meg a Real Madrid sztárja, Marcelo, aki kihasználva a csapat vezetőedzőjétől, Zinedine Zidane-tól kapott pihenőt, elutazott családjával Valenciába a családjával. Majd feltöltött egy képet az Instagramra, ahogy fiával, lányával és feleségével maszk nélkül ücsörög a tengerparton. Persze kapott hideget-meleget a focista a követőitől.

„Azt gondolod, hogy több vagy mint mások és nem kell, hogy vonatkozzanak rád a szabályok?" – írta egy kommentelő.

Tette miatt Marcel pénzbüntetésre számíthat, ami a Valencia tartomány érvényben lévő szabályai szerint 60 és 600 euró között lehet, erre pedig rájön még 100 euró, amiért a játékos nem viselt maszkot.

[[c2]]

(via Marca)

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás