promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Burger King megtrollkodta a Real Madrid sztárját
Borítókép:  MIGUEL MEDINA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosa, Eden Hazard nem jelent meg a csapat keddi edzésén. A Burger King tudja, mi ennek az oka. 

A Real Madrid hivatalos oldalán jelezte, hogy a csapat játékosa, Eden Hazard nem vett részt a keddi edzésen sérülés miatt. Na, nem is kellett több a Burger King spanyol kirendeltségének, a cég közösségi médiagépezete azonnal lecsapott.

A Burger King a Twitter-oldalán jelezte, lehet, hogy azért nem volt ott Hazard az edzésen, mert a tréning helyett inkább beugrott az egyik étterembe, hiszen épp „2x1"-es akció van. Ezt pedig ugye ki kell használni.

Tizenkét óra sem telt el a bejegyzést követően, de már 25 ezer megosztást és 100 ezer kedvelést kapott a poszt. 

A könnyed trollkodás nem alaptalan. Többször jelentek meg már ugyanis hírek arról, hogy Eden Hazard súlyfelesleggel küzd. Még szeptemberben írtunk arról, hogy Eden Hazard túlsúllyal érkezett meg a Real Madrid előszezonjára.

A csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane pedig nagyon kiakadt játékosára, szerinte ugyanis ez nem profi labdarúgóhoz méltó viselkedés. De a helyzet az, hogy Hazard 2019 nyarán, amikor csatalkozott a Realhoz, akkor is úgy érkezett meg Madridba, hogy túlsúlyos volt.

A legfrissebb hírek szerint egyébként a belga támadó nem szenvedett izomsérülést, mindössze izomfáradtságról van szó, így valószínű, hogy játszik az Huesca elleni bajnoki mérkőzésen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás