promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo elhagyja a Juventust?
Borítókép:  AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az átigazolási hírek jártas olasz fociszakértő, Fabrizio Romano arról ír, hogy a Juventus vezetősége leül majd Cristiano Ronaldóval, hogy a játékos jövőjéről beszéljen. Lehetséges tehát, hogy a portugál szerződése lejárta előtt elhagyja klubját.

Még február elején arról szóltak a hírek, hogy a Juventus azt tervezi, szerződést hosszabbít világsztárjával, Cristiano Ronaldóval – igaz, ehhez egy feltételnek teljesülnie kellene. Azzal azonban, hogy a torinói csapat búcsúzott a Bajnokok Ligájától, úgy tűnik, változott a helyzet. Az átigazolási hírek jártas olasz fociszakértő, Fabrizio Romano ugyanis arról ír, hogy a Juventus vezetősége leül majd Cristiano Ronaldóval, hogy a játékos jövőjéről beszéljen. Előfordulhat tehát, hogy a portugál szerződésének (2022. június 30.) lejárta előtt elhagyja az olasz együttest.

A klub terve ugyanis az, hogy a jelenlegi vezetőedzővel, Andrea Pirlóval folytatja fiatalítási projektjét. Ennek további elemei:

  • McKennie, Chiesa, de Ligt és Szczesny a jövő csapatának a része;
  • míg Ronaldo mellett Ramsey is távozhat.

Ami a portugál labdarúgó jövőjét illeti: a nagy kérdés az, talál-e olyan klubot, amely eleget tud tenni igencsak magas fizetési igényének. A Daily Star angol napilap arról ír, hogy David Beckham, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter Miami tulajdonosa már felvette a kapcsolatot Ronaldóval, s jelezte számára, szívesen látná őt csapatában. Az Inter Miamiban egyébként olyan sztárok fociznak, mint Gonzalo Hiugain és Blaise Matuidi is.

A legvalószínűb azonban, hogy Ronaldo kitölti a 2022-ig szóló szerződését.

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás