promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kisvárda sportigazgatója eligazítást tartott a focistafeleségeknek
Borítókép:  Móricz Csaba / Kisvárda FC
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Kisvárda sportigazgatója a focisták feleségeinek tartott egy kisebb előadást arról, hogy mire van szüksége a labdarúgóknak. Szó esett például arról, hogy a nők hagyják a fárfiakat este aludni.

A Kisvárda amilyen jól kezdte az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonját, annyira pocsékra sikerült az elmúlt hetek szereplése. A csapat a legutóbbi öt mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg, emellett pedig négyszer kikapott. Edzőváltáson nem gondolkodik a klub vezetősége, de azt azért Révész Attila sportigazgató elárulta, hogy volt egy kis elbeszélgetés – méghozzá a focistafeleségekkel.

A sportvezető a Góóól!2-ben mesélt arról, milyen technikát vettek elő. Arról van szó ugyanis, hogy meghívta a labdarúgók feleségeit, s elmondta nekik, mi a jó és mi a nem jó. Volt a beszélgetésben pici szakmaiság is – természetesen.

„Korábban alkalmazott technikát vettünk elő, a feleségekhez szóltam. Beszéltem barátnőkkel, feleségekkel, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét. Nagyon bízom benne, hogy a hétvégi mérkőzésen ebből már érteni fognak. Mindenkihez másként kellett viszonyulni, de azt vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a barátokkal, férjekkel, hogy nekik az elsődleges a jó teljesítmény leadása"

– kezdte Révész. Majd kérdésre így folytatta:  

részletesen nem szeretnék belemenni, voltak diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak. De ugyanakkor a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük, hogy most már jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a ragyogóan a  kisgyerekekkel és a kiskutyával sétálnak a városban és jól érzik magukat, hanem azt, hogy a férjüket otthon engedik aludni, ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert bizony ez nagyon sok esetben előfordult. Úgyhogy arra szerettem volna ösztökélni őket, nyilván itt elsősorban a külföldi játékosok barátnőire gondoltam, hogy ha szeretnének Magyarországon, ebbe a szép országban, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni.”

A sportigazgató arról is beszélt, hogy a hölgyek meccs után ne terheljék házimunkával a férfiakat. Nos, meglátjuk, hatott-e az elbeszélgetés. (Az említett részletek 18:30-tól, majd 22:00 után láthatók.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás