promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bognár György szerint a magyar bírók világa kontroll nélküli és belterjes
Borítókép:  Bors / Végh István
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Paks vezetőedzője, Bognár György már nem akar a magyar játékvezetőkről nyilatkozni. Szerinte ugyanis ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a MOL Fehérvár a Paks együttesét fogadta. Sokáig úgy tűnt, hogy a hazai csapat három pontot szerez, hiszen a találkozó hajrájáig 2-0-ra vezette, aztán jött Haraszti Zsolt és előbb a 78., majd 85. percben is betalált, ezzel beállítva a 2-2-s végeredményt. A találkozót követően a Paks vezetőedzője, Bognár György elárulta, elégedett az egy ponttal.

Sokat kellett variálnom meccs közben, elégedett vagyok a döntetlennel. Az utolsó 15-20 percben a maximálisat nyújtottuk küzdésből. Sok fiatal volt a pályán, rászolgáltunk az egy pontra, amire büszke is vagyok. 0-2-nél reménykedtem, hogy Szendrei és Szabó bejönnek, lesz jó megmozdulásuk, és így is lett. Összességében több volt ebben a meccsben, már az első félidőben is – több gólhelyzet, több gól"

– fogalmazott Bognár az M4 Sportnak.

A sportcsatorna riportere természetesen nem hagyta szó nélkül azt, hogy Bognár szinte a teljes első félidőt egy hűtőláda tetején ülve nézte végig. Ennek oka az, hogy a tréner nem látta rendesen a játék alakulását a tartalékbíró miatt.

„Nem akarok már nyilatkozni a játékvezetésről, mert unalmas. Ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Azt gondolom, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve."

forrás: M4 Sport

Azt csak ráadásként tesszük hozzá, hogy van egy világhírű tréner, aki olykor a mérkőzéseit egy hűtőláda tetején ülve nézi végig. Nem másról, mint Marcelo Bielsáról, a Leedes United vezetőedzőjéről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás