promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bognár György ezúttal sem fogta vissza magát
Borítókép:  Bors / Végh István
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Paks 1-1-s döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában az OTP Bank Liga 19. fordulójában úgy, hogy a tolna megyei csapat a majd 30 percet emberhátrányban játszott. A találkozót követően a Paks vezetőedzője, Bognár György kritikus hangon nyilatkozott.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Paks 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában úgy, hogy a tolna megyei csapat a 65. perctől kezdve emberhátrányban játszott, ugyanis Papp Kristóf a játékvezetőtől megkapta a második sárga lapját, így idő előtt el kellett hagynia a játékteret. A mérkőzést követően az M4 Sport riportere egyebek között arról érdeklődött a Paks vezetőedzőjénél, Bognár Györgynél, hogy szerinte csapata vesztett két pontot vagy nyert egyet; és, hogy mit gondol labdarúgója kiállításáról.

A korábbi 50-szeres magyar válogatott focista ezúttal sem fogta vissza magát, őszintén elmondta véleményét.

„Elveszített két pont, mert az utolsó fél órára szerettem volna a támadó szekcióba azokat a játékosokat berakni, akikkel eredményesek tudtunk volna lenni, de ezt a kiállítás keresztül húzta. Úgyhogy nyilván az eredmény megőrzésére törekedtünk az utolsó 25-30 percben. Nem vagyok elégedetlen, azt gondolom, hogy a döntetlen a Honvéd ellen jó eredmény. Nyilvá más futballt kellett játszanunk, mint, amit szoktunk. Egy picit hátrébb léptünk egy lépést, és zártabban védekeztünk. Az eredménnyel elégedett vagyok, nyilván a mérkőzés alakulása nagyon nem tetszett"

– kezdte értékelését Bognár. Arra a kérdésre, hogy vitatja a piros lap jogosságát, elmondta, hogy abszolút vitatja.

„Az első sárga lap nevetséges volt, a második is furcsa körülmények között született. Azt mondják, a VAR megöli a futballt – ez halott volt ma anélkül is."

A tréner beszélt arról, hogy minden meccs feszült, ha az ember igazságtalanságot érez.

„Ha két-három olyan szituáció nem lenne, akkor jelentéktelen is, de így az ember úgy ítéli meg, hogy ellenük van, akkor ott már az indulatok elszabadulnak egy kicsit. Hagyni kellene minket békén, nem kell a negyedik bíró, aki provokál, idegesít minket, odajön, teljesen felesleges. Ha a másik oldalon lenne, többre mennénk mindannyian. Egyébként, anélkül, ha kiabál az ember, utána megnyugszik. Békén kellene minket hagyni, nem kellenne ez a provokációt a negyedik bíró részéről hagyni”

– fejezte be nyilatkozatát Bognár György.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás