Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kylian Mbappé a Liverpoolhoz igazol?

Kylian Mbappé a Liverpoolhoz igazol?

Sport & Szabadidő

Kylian Mbappé a Liverpoolhoz igazol?

Sport & Szabadidő

Promotions 12:52

Sajtóhírek szerint a PSG játékosa, Kylian Mbappé szívesen dolgozna együtt Jürgen Kloppal a Liverpool csapatánál.

A Paris Saint-Germain labdarúgója, Kylian Mbappé a világ egyik legkeresettebb focistája – már, ami az átigazolási piacot illeti. A francia labdarúgó igen fiatal kora ellenére elmondhatja magáról, hogy a világ legjobbjai között tartják számon. Ebből az is következik, hogy a Barcelona elleni BL-meccset gyakorlatilag egymaga eldöntő futballistát több csapat is szívesen leigazolná. (Persze, ha nem hosszabbít Mbappé szerződést a PSG-vel.)

A Real Madridnak állítólag nagyszabású terve van Mbappé megszerzésére, de persze több topcsapat is szívesen látná soraiban a támadót. A Premier League (és a világ) két elitklubja, a Manchester United és a Liverpool is tárt karokkal fogadná a támadót. De ahogy arról Duncan Castles sportújságíró beszámolt, az utóbbi felé húz Mbappé szíve. A francia focista ugyanis Castles szerint szívesen dolgozna együtt Kloppal, és így a Liverpool csapata lehet a következő állomása.

„Kedveli a Manchester Unitedet, mint klubot, de előnyben részesíti azt, hogy Jürgen Kloppal dolgozzon együtt a Liverpoolnál" – fogalmazott Castles.

Meglátjuk, a sportújságírónak igaza lesz-e, s Mbappé tényleg Angliába teszi át székhelyét.

(via givemesport)

Borítókép: LLUIS GENE / AFP