promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maszkbotrányba keveredett Dárdai Pál
Borítókép:  SWEN PFÖRTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál készített egy közös képet fodrászával. A gond csak annyi, hogy a tréneren nem volt maszk, emiatt 50 euró körüli büntetésre számíthat.

Németországban a legutóbbi kormánydöntés értelmében kinyihattak a fodrászatok. A Hetha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál és fia, Dárdai Márton így megtehették, hogy elmennek a fodrászukhoz egy nyugat-berlini szalonba. Azonban mielőtt Dárdai Pál távozott volna a helyiségből, a fodrásza kérésére egy közös képet készítettek.

Ez a fotó pedig ki is került a közösségi oldalakra. A gond annyi –, mint az látható is –, hogy a tréner maszk nélkül fotózkodik. Ezt pedig tiltják a szabályok Németországban.

„Csak a fotó idejére vettem le a maszkot, vágás közben egész idő alatt rajtam volt, akárcsak a fiamon" – fogalmazott a Bildnek a szakember. 

A helyzet az, hogy Dárdai levette a maszkját, megszegte a járványügyi szabályokat, ennek értelmében nagyjánól 50 euró körüli bírságra számíthat. Emellett a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) is szankciót alkalmaz majd a berlini csapat edzőjénél – a DFB korábban már lépett hasonlót más esetben.

(via csakfoci.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás