promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét a Puskás Arénában játszhat a Liverpool és az RB Leipzig
Borítókép:  Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Times keddi beszámolója szerint a Liverpool és az RB Leipzig Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének második mérkőzését is Budapesten rendezhetik meg a német csapatra vonatkozó beutazási korlátozások miatt.

Még csak most vagyunk túl a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, amit a Puskás Arénában rendeztek, már is felröppentek a hírek, miszerint a lipcseieknek a járványhelyzet miatti előírások értelmében karanténba kellene vonulniuk a megérkezést követően az Egyesült Királyságba. Ezt mindenképp el szeretnék kerülni a csapatok, így az UEFA ismét póthelyszín után kutat.

Szóba került többek között a Feyenoord és az Udinese stadionja is, ám ha már az első mérkőzést is Budapesten játszották le a csapatok, nagy valószínűséggel a visszavágóra is itthon kerül majd sor. 

A február 16-án megrendezett első meccsen a Liverpool 2-0-ra nyert a Puskás Arénában. A találkozót követő sajtótájékoztatón az angol klub sajtófőnöke a Nemzeti Sportnak meg is jegyezte, hogy három hét múlva visszatérhetnek Budapestre. A két szakvezető, Jürgen Klopp és Julian Nagelsmann pedig elégedetten nyilatkozott a körülményekről. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás