promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még több sztárcsapat játszhat a Puskás Arénában
Borítókép:  Forrás: MLSZ
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bajnokok Ligája, Európa-liga: újabb meccsek lesznek Budapesten? A Magyar Labdarúgó Szövetség szerint annyira jól sikerült a legutóbbi három nemzetközi mérkőzést, amelyet a Puskás Arénában rendeztek, hogy további budapesti meccsekre lehet majd számítani. 

A múlt héten a Bajnokok Ligájában az RB Leipzig–Liverpool, az Európa-ligában a Wolfsberger AC–Tottenham, ezen a héten pedig a Mönchengladbach–Manchester City BL-találkozónak adott otthont a Puskás Aréna. Sipos Jenő, az MLSZ sajtószóvívője szerint a 2020-as Szuperkupa-mérkőzés rendezése annyira jól sikerült, hogy az UEFA jó szívvel ajánlotta fel a budapesti lehetőséget azoknak a csapatoknak, amelyek a pandémia miatt kialakult helyzetben saját pályájukon nem tudják/ tudták fogadni riválisaikat. A szóvívő szerint ezek a mérkőzések rendkívül hasznosak az ország számára is, mivel a Budapesten járt sztárcsapatoknak az egész világon vannak rajongóik, így világszerte terjed Budapest és az ország jó híre.

„Azt gondolom, hogy lesznek még mérkőzések” 

- mondta Sipos Jenő az M4 Sport reggeli műsorában, aki azt is elárulta, hogy március 10-én női Bajnokok Ligája-meccsre kerül sor Magyarországon.

A nyári Európa-bajnoksággal kapcsolatban – amelynek Budapest társházigazdája – Sipos azt emelte ki, hogy az UEFA szeretné az eredeti időpontban, az eredeti helyszíneken, az eredeti tervek szerint lebonyolítani tornát, de a járványhelyzet miatt még vannak bizonytalanságok. A kontinentális szövetség március végén, április elején hozhat döntést a torna lebonyolításának részleteiről. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás