Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Távozik a Liverpool vezetőedzője? Ő lehet Jürgen Klopp utódja

Távozik a Liverpool vezetőedzője? Ő lehet Jürgen Klopp utódja

Sport & Szabadidő

Távozik a Liverpool vezetőedzője? Ő lehet Jürgen Klopp utódja

Sport & Szabadidő

Helmeczi Benjamin 15:15

A híresztelések szerint Jürgen Klopp hamarosan távozik a Liverpool FC-től, és a csapat korábbi kapitánya lesz az új vezetőedző.

A The Mirror azt valószínűsíti, hogy Steven Gerrard lesz a Liverpool FC következő vezetőedzője, a jelenlegi szakvezető, Jürgen Klopp pedig hazatér és a német labdarúgó-válogatott irányítását veszi át.

A londoni lap szerint a váltás akár hamarosan bekövetkezhet, miután a címvédő a mostani idényben botladozik a Premier League-ben, ahol 25 forduló után csak a hatodik helyen áll, és már csupán elméleti esélye maradt, hogy újfent bajnokságot nyerjen.

A The Mirror úgy véli, hogy Klopp valószínűleg elfogadja a német ajánlatot, és elhagyja a Liverpoolt, helyébe pedig az elmúlt évek egyik - klubcsapatában és a válogatottban is - meghatározó angol futballistája, a jelenleg edzőként a skót Rangers FC-nél nagy sikerrel dolgozó Gerrard érkezhet, aki korábban a Liverpool FC csapatkapitánya volt.

A 40 éves Gerrard, aki 1998 és 2015 között játszott irányító középpályásként a Liverpoolban, 2018 óta vezeti a skót bajnokságban éllovas Rangers együttesét, amellyel az Európa-liga mostani idényében a legjobb 16 közé jutott.

Borítókép: Liverpool-Trainer Jürgen Klopp © picture-alliance/dpa