promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koke magabiztosan akarja kiejteni Tuchel és Lőw Zsolt Chelsea-jét
Borítókép:  NEIL HALL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pikáns és kiegyenlített összecsapásnak ígérkezik az Atlético Madrid – Chelsea mérkőzés, amit tőlünk nem messze, Bukarestben játszanak majd le.

A Járvány miatt a Puskás Aréna rengeteg nagycsapatot láthatott vendégül mostanában, és az Atlético Madrid – Chelsea mérkőzést is tőlünk nem messze, a román fővárosban rendezik meg. Persze fájó pont, hogy hiába látogatott ide egy Liverpool, RB Leipzig vagy Manchester City, nézőket nem engedhettek be a stadionba, és Bukarestben is zártkapus lesz a meccs.

Az Atlético Madrid egy kis hullámvölgyben van a spanyol bajnokságban, de ettől még vezetik a tabellát. Még pikánsabbá teszi az összecsapást, hogy Thomas Tuchelnek és az őt segítő Lőw Zsoltnak ez lesz az első nagy Bajnokok Ligája erőpróbája a Chelsea-vel.

César Azpilicueta nagyon tiszteli Lampardot, de szerinte jót tett az edzőváltás a londoni csapatnak. A spanyol természetesen jól ismeri az Atlético Madridot, és tudásban gyakorlatilag egy szinten kezeli a csapatot a Real Madriddal vagy a Barcelonával.

„Egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy vezetik a bajokságot. Lehet az utóbbi pár meccs nem ment nekik jól, de ettől még remek formában vannak”

– nyilatkozta a védő.

Koke nem aprózta el a dolgot, és szerinte nekik kötelező most továbbjutni az Atléticóval:

„Élet-halál kérdés a továbbjutás, és már az első meccsen jó eredményt akarunk elérni, mivel papíron hazai pályán vagyunk. A Bajnokok Ligája nem hasonlítható semmi máshoz, addig akarunk eljutni a sorozatban, amíg csak lehet.”

Az Atlético Madrid – Chelsea összecsapás ma este 21 órakor kezdődik az M4 Sporton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás