promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamilton visszavonulására célozgatott a világbajnok édesapja
Borítókép:  GIUSEPPE CACACE / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kétségtelen, hogy talán az elmúlt évtizedek legtovább húzódó szerződése kötése zajlott le Lewis Hamilton és a Mercedes között. 

Végül csupán egy évre, 2021-re sikerült aláírnia a hétszeres világbajnok pilótának, ami talán nem is lehet véletlen. A versenyző édesapja, Anthony Hamilton nemrég egy interjúban célozgatott fia visszavonulására. Szerinte Lewis rájött, hogy kezd kiöregedni a száguldó cirkuszból és új vizek felé evezne a jövőben. 

„Talán felismerhette, hogy egyre öregebb lesz, és még mást is akar csinálni az életben(...)Az életben nem csak a versenyzés létezik, de jelenleg boldog, hogy még egy évig vezethet.”

– idézte az idősebbik Hamiltont a Vezess.hu.

Lewis jövőjével kapcsolatban már sok pletyka kapott szárnyra. Az már korábban kiderült, hogy a pilóta nyitna a zenei piac felé, állítólag már első albuma és készülőben van. Sokak szerint azonban a továbbiakban is versenyautóban láthatjuk majd, méghozzá a Formula-E-ben, aminek valljuk be, jót tenne egy hétszeres – vagy addigra talán nyolcszoros – világbajnok érkezése marketing szempontból. 

Persze mindez képlékeny, annyi viszont biztos, hogy Hamilton visszavonulása nagyon megosztaná az F1-rajongókat. Vannak, akik még szívesen látnák évekig a pilótát a pályán, sokan azonban örülnének, ha nem a brit versenyző ülne a Mercedes autójában. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás