promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: ez a különbség a Forma E és a Forma-1 között
Borítókép:  JENNIFER LORENZINI / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk azt is, hogy milyen lenne a GTA Online a valóságban, de lesz kövér macskánk is, aki nem veti meg a cigit. Ezek mostanában a legjobb és legviccesebb Coub-videók!

Sokan mondják, hogy a Forma E, vagyis az elektromos autókkal történő versenyzésé lehet a jövő. Hát, lehet igazuk lesz egyszer, de az élményt biztosan nem fogja tudni visszaadni, amit ez a Coub-videó is bizonyít.

A Grand Theft Auto ötödik része gyakorlatilag azért megunhatatlan, mert a játékosok imádják az online részét. Nos, egy feltöltő szerint ez így nézne ki a valóságban, legalábbis nagyon hasonlítana.

Ezt a gördeszkás vízbe érkezést valószínűleg Tony Hawk is megirigyelné. Na jó, nem…

Valószínűleg minden utcazenész álma lenne ez a bácsi.

Mogács Dániel már régóta tevékenykedik gamerként a neten, és elég szép rajongói bázis alakult ki körülötte. Most ellövi az egyik legrosszabb Commodore 64-es poént, ami létezik.

Sokszor érzitek biztosan azt, hogy abszolút nincs kedvetek beszélgetni senkivel. Ilyenkor mindenkinek jól jönne egy Mary Poppins-esernyő ebben az esős őszi időben.

Végezetül jöjjön egy nem éppen cuki állatos videó. Íme a világ egyik legkövérebb cicája, aki talán még egy spanglit is simán elszívna, annyira laza. Snoop Dogg szerint is ilyen a jó élet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás