promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kaposvár vezetősége a kupabúcsú után saját csapata ellen indított vizsgálatot
Borítókép:  www.instagram.com/kaposvarirakoczifc
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB II-es Kaposvár 2-0-ás vezetést követően 5-3-as vereséget szenvedett az NB III-as Tállya csapatától. A mérkőzést követően a Kaposvár vezetősége bundagyanú miatt vizsgálatot kért saját csapata ellen.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében egyebek között rendeztek egy Tállya-Kaposvár mérkőzést, amely a következőképp alakult:

  • 30. perc, 0-1;
  • 32. perc 0-2;
  • 53. perc 1-2;
  • 55. perc 2-2;
  • 61. perc 3-2;
  • 65. perc 4-2;
  • 85. perc 5-2;
  • 92. perc 5-3.

Az NB II-es Kaposvár tehát kijött a második félidőre és 12 perc alatt négy gólt kapott az NB III-as Tállyától. A mérkőzést követően a Kaposvár vezetősége és tulajdonosa úgy döntött, a meccs kivizsgálását kezdeményezik a Szerencsejáték Zrt.-nél.

“Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél"

– írta közleményében az együttes. Míg a csapat vezetőedzője, Várhidi Péter az M4 Sportnak arról beszélt, hogy szerinte az első – parádés – játékrészt követően nem az ellenfél támadt fel. De arra nem tudott magyarázatot adni, hogy a „nagyon szerény képességű ellenfél" mitől támadt fel, ugyanis ő is csak kívülről nézte, hogy csapata hagyta a Tállyát végigfutni a pályán.

Az Szerencsejáték Zrt az MTI megkeresésére azt írta, hogy a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem találtak. 

„Az összecsapás összesen 95 ezer szelvényen szerepelt, amely megfelel a Magyar Kupa ezen szakaszában beérkező átlagos fogadási számnak. Az előzetes esélyekhez képest a mérkőzés végeredménye meglepetésnek számít, de a szokásostól eltérő, gyanús fogadási mintát nem tapasztaltunk. Mind a sportszakmai, mind a fogadásszakmai információk értékelésre kerülnek, ez alól ez a mérkőzés sem volt kivétel. Rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött" – áll a válaszlevélben.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás