promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesülhet a rajongók álma: Michael Schumacher ott lehet lánya esküvőjén
Borítókép:  JENS BUTTNER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan teljesülhet minden rajongó álma és újra láthatják a Forma-1 hétszeres világbajnokát. 

Újabb pletykák röppentek fel Michael Schumacherről. Szinte már megszoktuk, hogy a 2013-ban síbalesetet elszenvedő, korábbi Forma-1-es bajnok állapotáról szinte semmilyen kézzel fogható információt nem kaphatunk, azonban ez most megváltozhat. 

A hírek szerint ugyanis a hétszeres világbajnok, lánya esküvőjén újra megjelenhet a nyilvánosság előtt, hogy Gina Mariat az oltár elé kísérje, ezzel teljesítve a lány kívánságát. 

– erről a német InTouch magazin számolt be. 

A 23 éves menyasszony, Gina Maria Schumacher a lap információi szerint augusztus elsején mondja ki a boldogító igent vőlegényének, Iain Bethkének. Ez a dátum pedig duplán fontos a családnak, hiszen ezen a napon van a szülők, Corinna és Michael 26. házassági évfordulója is. 

Egyelőre csak remélni lehet, hogy Michael Schumacher állapota megengedi majd, hogy részt vehessen élete egyik legfontosabb eseményén. Kétségtelen, hogy az egész világot meglepné ha a hétszeres világbajnok feltűnne a nyilvánosság előtt. Sokak szerint ez a hír is, akár a korábbiak, csak blöff, és Schumacher már soha többet nem fog a nagyközönség előtt szerepelni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás