promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz Cristiano Ronaldo sorsa a Juventusnál?
Borítókép:  ISABELLA BONOTTO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo hiába 36 éves, még mindig elképesztő formában van. A jelen mellett azért már érdemes a jövővel is foglalkozni: az olasz klub egy feltétellel hosszabbítana szerződést a portugál focistával.

A világ legtöbb labdarúgója a harmincas évei középén már pályafutása végére készül, alacsonyabb osztályú csapatban futballozik, s készül futball utáni életére. A Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo azonban ebből a szempontból is különleges, 36 évesen is kirobbanó formában van, ontja a gólat csapatában. Egy pillanatra érdemes megállni, s megnézni, hogy ugyanebben a korban, ki, hol tartott:

  • Zidanem már visszavonult;
  • Pelé a New York Cosmosban játszott;
  • Maradona visszatért Argentínába.

Szóval Ronaldo 36 éves is a világ legjobbjai között van, csapata, a Juventus pedig készen áll arra, hogy szerződést hosszabbítson vele, igaz, csak egy feltétellel. Mint azt a juvefc.com írja, abban az esetben jöhet létre a kontraktus, s maradhat Ronaldo 2022 nyara után is az Öreg Hölgynél, ha hajlandó belemenni a mostaninál alacsonyabb fizetésbe.

A jelenlegi gazdasági krízisben, szinte lehetetlen lenne, hogy ugyanazt a szerződést (31 millió/szezon) ajánlja a Juventus Ronaldoónak a 2022 utáni időszakra is, mint, ami most érvényben van.

Ugyanakkor fontos jelezni, hogy azt az Il Messaggero is megteszi, hogy a Juventus vezetősége és Ronaldo képviselői között jó kapcsolat van, ez pedig alapot adhat a tárgyalások pozitív kimenetelére.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás