promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy tűnik, nincs visszaút, Ramos 16 év után elhagyja a Real Madridot
Borítókép:  OSCAR DEL POZO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre inkább valószínűnek látszik az, amit kevesen hittek volna. A jelenlegi helyzet ugyanis azt mutatja, hogy Sergio Ramos 2021 nyarán, 16 év után elhagyja a Real Madridot.

Időről-időre különböző labdarúgással foglalkozó oldalak eljátszanak a gondolattal, hogyan is nézne ki egy-egy világsztár egy olyan klub mezében, amellyel szóba hozták. Egy ilyen képzelgés során volt már arra példa, hogy Sergio Ramos magára húzza a PSG mezét. A jelenlegi helyzet azonban azt mutatja, hogy az álomból valóság lesz. Spanyol sajtóértesülések szerint ugyanis akad bőven probléma a spanyol védő és a Real Madrid között.

Arról már korább írtunk, hogy a két fél tavaly év vége óta egyeztet egy esetleges szerződéshosszabbításról, ahogy azt is jeleztük, Ramos január 1-től hivatalosan is tárgyalhat az iránta érdelődőkkel. A jelenlegi állás szerint nemhogy közeledtek, távolodtak a felek álláspontjai. A Real csapatkapitánya egyáltalán nincs megelégedve a klubtól kapott ajánlattal (két évre szóló szerződéshosszabbítás és 10 százalékos fizetéscsökkentés), ám a Real vezetősége nem hajlandó változtatni a megadott feltételeken. Egyes spanyol források már arról írnak, hogya Ramos 16 év után, 2021 nyarán távozik Madridból.

A PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino pedig tárt karokkal fogadná Ramost – írja az Independent

„Itt, Ramos egy nagyszerű klubra lelne, egy olyanra, amely megszállottan nyerni akar. A PSG egyik a világ legnagyobb klubjainak" – fogalmazott az argentin edző.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás