promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sergio Ramos tényleg elhagyja a Real Madridot?
Borítókép:  JORGE GUERRERO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Paris Saint-Germain ajánlatott tett Sergio Ramosnak, amit a spanyol játékos sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy el fog fogadni.

Már az előző év végén megkezdődtek a tárgyalások a Real Madrid, illetve a csapat kapitánya, Sergio Ramos között. A spanyol klub ugyan letett a labdarúgó elé egy általa megfelelőnek vélt kontraktust, de a játékosnak nem tetszett az, hogy a két éves szerződéshosszabbítás mellé nem társul fizetésemelés. Mivel nem sikerült megegyezésre jutni, így Ramos januártól már szabadon tárgyalhat más klubokkal. Meg is teszi. 

A Paris Saint-Germain pedig kapott az alkalmon, s megkörnyékezte a focistát. Az AS korábbi értesülése szerint a párizsi együttes évi 20 millió eurós fizetéssel, s hároméves szerződéssel csábítaná magához a játékost, a legfrissebb értesülések pedig

a hároméves szerződés továbbra is áll, de 20 helyett, 15 millió euró lenne „csak" Sergio Ramos évi fizetsége. A hírek arról is szólnak, hogy a Real Madrid csapatkapitánya hajlandó klubot váltani.

A váltás, egyúttal a PSG mellett szól, hogy pénzügyileg sokkal rugalmasabbak, mint a Real Madrid, ráadásul nem két, hanem három évre láncolnák magukhoz a spanyol védőt. A jelenlegi helyzetből kiindulva könnyen megtörténhet, hogy a Királyi Gárda csapatkapitánya 2005 után elhagyja a madridi csapatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás