Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elfogyott a Chelsea vezetőségének türelme, új edzőt kap a csapat

Elfogyott a Chelsea vezetőségének türelme, új edzőt kap a csapat

Sport & Szabadidő

Elfogyott a Chelsea vezetőségének türelme, új edzőt kap a csapat

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.01.25. 14:14

A Chelsea hivatalos oldalán jelentette be, hogy menesztette vezetőedzőjét, Frank Lampardot. Sajtóhírek szerint a szakember utódja, Thomas Tuchel lesz.

Hosszútávú projektnek indult 2019 nyarán, jelenleg azonban nagyon úgy tűnik, Frank Lampard pályafutása a Chelsea-nél másfél évet követően véget ér. A klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy meneszti vezetőedzőjét.

Sajtóhírek szerint Lampard helyére a PSG-től nemrég kirúgott Thomas Tuchel érkezik. 

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano Twitter-oldalán megjegyzi, a Chelsea vezetősége soha nem vette fel a kapcsolatot Allegrivel, Thomas Tuchelnek ellenben több alkalommal lett felajánlva a lehetőség. A német szakember azért is lehet jó megoldást, mert segítheti két honfitársa, Timo Werner és Kai Havertz fejlődését Londonban. (Egyelőre nem tudni, Lőw Zsolt Tuchellel tart-e.)

A Chelsea klublegendája 57 mérkőzésen irányított a csapatot, mérlege 28 győzelem, 11 döntetlen és 18 vereség; az együttes jelenleg a Premier League 9. helyén áll. 

„Ez egy nagyon nehéz döntés volt a klub számára. Nem utolsósorban azért, mert remek személyes kapcsolatunk volt és a legnagyobb tisztelettel vagyok iránta. A tisztesség embere, nagyofokú munkaetikával rendelkezik. Ugyanakkor a jelenleg körülmények között azt hisszük a legjobb, ha edzőt váltunk"

– fogalmazott Roman Abramovich, a Chelsea elnöke.

Borítókép: ANDY RAIN / POOL / AFP