Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marad Zidane a Real Madrid kispadján?

Marad Zidane a Real Madrid kispadján?

Sport & Szabadidő

Marad Zidane a Real Madrid kispadján?

Sport & Szabadidő

Promotions - 2021.01.21. 17:36

Miután a Real Madrid csúfosan leszerepelt a Király-kupában, felmerült a kérdés: mi lesz Zidane sorsa?

Miután a Real Madrid csúfosan leszerepelt a Király-kupában elkezdtek őrülni a fogaskerekek, magasabb fokozatba kacsolt a pletykagyár. Hiszen kérdés: mi lesz a vezetőedző, Zinedine Zidane sorsa? Megy vagy marad? Az ESPN már arról ír, hogy klub elnöke aktívan tevékenykedik a jelenlegi helyzetben, s szeretné Madridba csábítani Marcelo Gallardót, a River Plate mesterét.

„Madridban arról szólnak a hírek, hogy Florentino Pérez kétségbeesetten próbálkozik Gallardónál, hogy vegye át Zidane helyét" – áll a cikkben.

Természetesen van az éremnek másik oldala. Ezt képviseli a Marca, amely klubhoz közel álló forrásokból úgy értesült, hogy

a klub elnöke nem fontolgatja, hogy meneszti Zidane-t a szezon kellős közepén meneszti, a döntéssel megvárja az idény végét – írja a Managing Madrid.

Persze, nagy kérdés, amennyiben távozik a nyáron a francia szakember, ki lehet az utódja. Korábban szó volt Mauricio Pochettinóról, de az argentin tréner időközben már átvette a PSG irányítását. Képben van sajtóhírek szerint Raúl is, de a Real-legendának ellen a tapasztalat hiánya szólhat.