promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán nekiment a kupából kieső Real Madridnak a spanyol sajtó
Borítókép:  JORGE GUERRERO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madridot a Király-kupa 2020/2021-es kiírásában egy harmadosztályú csapat, az Alcoyano búcsúztatta. A spanyol sajtó a mérkőzést követően nem finomkodott.

„Én vagyok az edző, ez az én felelősségem" 

– ekképp fogalmazott a Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane, miután csapata, a Real Madrid kiesett a Király-kupa aktuális kiírásának legjobb 32 csapata között. Ráadásul úgy búcsúzott a Real, hogy a harmadosztályú ellenfele, az Alcoyano emberhátrányban lőtte a mérkőzést eldöntő találatot. A francia szakember a hatalmas pofon után arról is beszélt, hogy bizonyos dolgokat másképpen kellett volna csinálniuk, de ez nem sikerült.

Az alapvetően is igen szabadszájú spanyol sajtó pedig nem kímélte a Real Madridot a vereséget követően – írja a Football Espana. A Marca, a Mundo Deportivo és Diario Sport erőteljes hangnemet ütött meg kritizálva a játékosokat, a vezetőedzőt.

Marca úgy fogalmazott, hogy ez volt a Zidane-éra legrosszabb veresége. „A Blancók játékosai alkalmatlanok" – írja a lap, egyúttal megemelve kalapját az az Alcoyano 41 éves kapusa, Jose Juan előtt, akit „helyi hősként" aposztrofál.

Mundo Deportivo a megalázó szót találta helyesnek a helyzet leírására. 

„A kétségbeejtő vereség egy csapat ellen, amely teljes szívével harcolt egy újabb krízis a Zidane-csapat számára" – írja a Mundo Deportivo.

A Sport és az AS is a vezetőedzőt, Zinedine Zidane-t tette célkeresztjébe, akinek az állása pengeélen táncol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás