Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Real Madridnak nagyszabású terve van Mbappé megszerzésére

A Real Madridnak nagyszabású terve van Mbappé megszerzésére

Sport & Szabadidő

A Real Madridnak nagyszabású terve van Mbappé megszerzésére

Sport & Szabadidő

HZS - 2021.01.14. 12:52

A Real Madrid vezetősége úgy tűnik, hogy mindent megtesz azért, hogy megszerezze a PSG-től Kylian Mbappét. Spanyol sajtóértesülések szerint a klub hat játékost (Gareth Bale, Isco, Dani Ceballos, Luka Jovic, Marcelo, Brahim Diaz) is eladná csak azért, hogy a francia támadó Madridba csábítsa.

Már egy ideje udvarol egymásnak a Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane és a Paris Saint-Germain játékosa, Kylian Mbappé. A madridi csapat francia trénere többször jelezte, örömmel látná honfitársát együttesénél. A klub vezetőség pedig úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy az üzlet valóban létrejöjjön. Az AS, spanyol napilap ugyanis jelezte, a klub terve az, hogy

hat játékos végleges eladásával pénzt szabadítson fel  Kylian Mbappé megszerzésére. A madridi klub 2021 nyarán a következő játékosoktól válna meg: Gareth Bale, Marcelo, Luka Jovic, Dani Ceballos, Isco és Brahim Diaz. 

A felsorolt játékosokról érdemes rövid helyzetjelentést adni:

Marcelo és Isco ugyan a Real Madrid keretének tagja, de egyik sem számít alapembernek. Míg Bale, Jovic, Dani Ceballos és Brahim Diaz kölcsönszerződés keretében másik klubnál futballozik.

A PSG támadójának, Mbappénak 2022-ig szól a szerződése, de egyelőre nem hosszabbított klubjával. A hírek szerint a Real hajlandó lenne 180 millió eurót is fizetni a futballistáért. 

Borítókép: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP