promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A PSG új edzője a Manchester Unitedtől igazolna
Borítókép:  PETER POWELL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sajtóhírek szerint immár nemcsak a Real Madrid és a Juventus, de a Paris Saint-Germain is szeretné megszerezni a nyáron Paul Pogbát. A PSG új edzője, Mauricio Pochettino Párizsba csábítaná a középpályást.

A Manchester United 75 millió euró ellenében szeretne megválni játékosától, Paul Pogbától. A francia labdarúgó iránt eddig a Juventus és a Real Madrid volt a két fő érdeklődő, de sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain is beszállt a versenybe. A PSG új vezetőedzőjének, Mauricio Pochettinónak ugyanis elsőszámú célpontja a középpályás – írja az Express.

Hogy valóban távozik-e csapatától Pogba, az persze csak 2021 nyarán derül ki, de az biztos, hogy ügynöke Mino Raiola az előző év végén arról beszélt, hogy ügyfele és a Manchester United közötti kapcsolat véget ért. 

„Paulnak új csapatra, levegőváltozásra van szüksége. Mindkét fél számára az lenne a legjobb, ha Pogba a következő átigazolási időszakban távozna" – mondta.

De, ha már PSG és Pochettino. Arról is szó van, hogy az argentin szakember két korábbi játékosát, Dele Alli és Christian Eriksent is Párizsba csábítaná.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás