promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo félelmetes rekordot állított be
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo már 759 bajnoki és válogatott meccsen szerzett találatnál jár, ezzel beérte minden idők legtöbb gólját szerző támadóját, Josef Bicant. De nem ez az egyetlen rekord, amit a portugál a hétvégén beállított.

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo nem akar lemaradni Lionel Messi mögött. Az argentin labdarúgó két gólt szerzett a hétvégi Granada elleni spanyol bajnoki mérkőzésen, s ugyanezt tette „pályatársa" Ronaldo is, annyi különbséggel, hogy a portugál támadó az olasz bajnokságban, a Sassuolónal talált be két alkalommal.

A Juventus focistája pedig egy olyan mérföldkőhöz ért, amely joggal nevezhető egészen félelmetesnek. Cristiano Ronaldo ugyanis 

már 759 bajnoki és válogatott (hivatalosan jegyzett) mérkőzésen szerzett találatnál jár, ezzel beérte minden idők legtöbb gólját szerző támadóját, Josef Bicant.

És ez még nem minden. Immár a portugál az egyetlen játékos az európai topligákat (angol, német, olasz, spanyol, francia) tekintve, aki tizenöt egymást követő szezonban legalább tizenöt gólt szerez.

Teszi mindezt úgy Ronaldo, hogy már 35 éves. Ebben a korban Zinedine Zidane, Ronaldo vagy épp Kaká már visszavonult. Míg Ronaldinhónak nem volt csapata. Olyan korszakos játékosok pedig mint Iniesta, Henry vagy épp Xavi már nem a topligák egyikében játszottak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás