promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo a közösségi médiában is rekordot döntött
Borítókép:  MARCO BERTORELLO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo megdöntötte Pelé gólrekordját, ráadásul a portugál labdarúgó az első, aki elérte negyedmilliárdos követői számot az Instagramon.

A Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo a Serie A legutóbbi, 15. fordulójában az Udinese ellen kétszer talált be, ezzel

megdöntötte Pelé rekordját (757), a portugál játékos már 758 gólnál tart a pályafutása során, s már csak Josef Bican előzi meg, a cseh labdarúgó 805 találatot szerzett karrierje alatt.

De ez még nem minden. Ronaldo ugyanis a pályán kívül is elképesztő rekordot állított fel.

Elsőként érte el az Instagramon a negyedmilliárdos követői számot. Egészen pontosan 251,2 millióan követik a labdarúgót. 

A második helyen Ariana Grande énekesnő áll 213,6 milliós táborral, míg a harmadik Dwayne Johnson áll 209,1 millió követővel.

Az ESPN összessítése rámutat: többet követik Cristiano Ronaldót, mint az összes Premier League-klubot összesen. A 2020/2021-es idényben az angol első osztályban szereplő együtteseknek összesen 159 millió követője van, míg a Juventus támadóját ennél 91 millióval többen követik.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire jövedelmező üzlet a közösségi média Ronaldo számára, a Forbes kimutatása szerint 2020-ban a bejegyzései után 47,8 millió dollárt kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás