promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tulajdonosváltás Diósgyőrben?
Borítókép:  JEAN CHRISTOPHE MAGNENET / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Goal értesülése szerint a DVTK jelenlegi tulajdonosa, Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot.

„Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot. A kiesés ellen küzdő DVTK-nak hamarosan két vállalkozás lehet az új tulajdonosa és egy világcég érkezik fő támogatónak"

– értesült a Goal Magyarország

A klub elnöke, Sántha Gergely a DVTK honlapjának adott interjújában a következőkről beszélt:

„Leisztinger Tamás saját vagyonából tíz év alatt több mint 5 milliárd forintot invesztált a DVTK-ba. Ezen felül az Ő, valamint a DVTK management-je által mozgatott kapcsolatrendszerből legalább ekkora mértékű TAO forrás érkezett a DVTK-hoz. Ez arányait tekintve sokszorosa annak a támogatási mértéknek, ami a tulajdoni hányad alapján az Arago Holdingra esne, ez szintén a DVTK, illetve az észak-magyarországi sport fejlesztése melletti elköteleződésünket mutatja."

A portál arról ír, hogy az egyik vevő a borsodi Bodrogkeresztúron bejegyzett Dereszla Borászat, a másik egy egészségügyben érdekelt vállalkozás, ráadásul főtámogatónak a Hell energiaitalt gyártó cég érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás