Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tulajdonosváltás Diósgyőrben?

Tulajdonosváltás Diósgyőrben?

Sport & Szabadidő

Tulajdonosváltás Diósgyőrben?

Sport & Szabadidő

Promotions 12:25

A Goal értesülése szerint a DVTK jelenlegi tulajdonosa, Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot.

„Leisztinger Tamás kiszáll a diósgyőri labdarúgásból és eladja klubot működtető gazdasági társaságot. A kiesés ellen küzdő DVTK-nak hamarosan két vállalkozás lehet az új tulajdonosa és egy világcég érkezik fő támogatónak"

– értesült a Goal Magyarország

A klub elnöke, Sántha Gergely a DVTK honlapjának adott interjújában a következőkről beszélt:

„Leisztinger Tamás saját vagyonából tíz év alatt több mint 5 milliárd forintot invesztált a DVTK-ba. Ezen felül az Ő, valamint a DVTK management-je által mozgatott kapcsolatrendszerből legalább ekkora mértékű TAO forrás érkezett a DVTK-hoz. Ez arányait tekintve sokszorosa annak a támogatási mértéknek, ami a tulajdoni hányad alapján az Arago Holdingra esne, ez szintén a DVTK, illetve az észak-magyarországi sport fejlesztése melletti elköteleződésünket mutatja."

A portál arról ír, hogy az egyik vevő a borsodi Bodrogkeresztúron bejegyzett Dereszla Borászat, a másik egy egészségügyben érdekelt vállalkozás, ráadásul főtámogatónak a Hell energiaitalt gyártó cég érkezik.

Borítókép: JEAN CHRISTOPHE MAGNENET / AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria