promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi a Paris Saint-Germainnél folytatja?
Borítókép:  JEWEL SAMAD / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A francia újságíró, Daniel Riolo egészen biztos abban, hogy Lionel Messi a következő szezonban a Paris Saint-Germain játékosa lesz. 

„Nagyon komoly vagyok. Lionel Messi a PSG-nél lesz a következő évben"

– ezt Daniel Riolo újságíró, szakértő mondta az RMC Sport csütörtök esti műsorában. A francia szakíró biztosra veszi, hogy a Barcelona játékosa, Lionel Messi (akinek 2021 nyarán lejár a szerződése) a Paris Saint-Germainnél folytatja pályafutását.

Daniel Riolo állítását azok után tette, hogy a PSG játékosa, Neymar a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően arról beszélt, hogy amit igazán akar az az, hogy újra Messivel együtt játszhasson – írja a Sportbible.

„Játszhat a helyemen, nem probléma, ebben biztos vagyok. Újra együtt akarok vele játszani és biztos vagyok, hogy a következő szezonban ezt kell tennünk" – fogalmazott Neymar.

Az persze biztos, hogy Lionel Messi megszerzése egyik klub számára sem lesz egyszerű feladat. A Barcelona elnöki posztjára pályázó Victor Font ugyanis jelezte, ha megválasztják a katalán klub következő elnökének, akkor elsődleges feladata lesz, hogy Lionel Messit további maradásra bírja, ehhez pedig arra van szükség, hogy 2021 júniusa előtt a felek új szerződést írjanak alá.

„Rövidtávon kritikus pont a játékos megtartása. Bizonyosak akarunk lenni abban, hogy megteremtjük a megfelelő feltételeket Messi számára, hogy visszavonulása után is szerepet játszon a klub életében" – fogalmazott korábban Font.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás