promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca ideiglenes elnöke eladta volna Lionel Messit
Borítókép:  J. BASSA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona ideiglenes elnöke, Carles Tusquets arról beszélt, hogy amennyiben gazdasági szempontokat vizsgál, ő bizony eladta volna Lionel Messi a nyáron.

Azok után, hogy a Barcelona vezetősége, élén az elnökkel, Josep Maria Bartomeuvel október végén lemondott ideiglenesen Carles Tusquets vette át az elnöki pozíciót. (A katalán klubnál január végén tartanak elnökválasztást.) Az átmeneti vezető, Tusquets a minap RAC 1-en osztotta gondolatait, szóba került Lionel Messi és Neymar is.

„Gazdasági szempontból nézve, eladtam volna Lionel Messit a nyáron. Ez lett volna a legjobb opció abból a szempontból, hogy mit nyersz és mennyit spórolsz. A La Ligának szigorú fizetési limitje van" – fogalmazott Tusquets a Football Espana szerint.

Arról is beszélt Tusquets, hogy amennyiben januárban el tudnak adni játékost, akkor lehet új igazolásokról beszélni. Egyúttal szót ejtett Neymarról is. A brazil a Manchester United elleni BL-győzelmet követően kifejezte szándékát, hogy szívesen játszana újra Messi bal oldalán.

„Ha Neymar ingyen jön, akkor talán megvalósulhat az üzlet. De ha csak a következő elnök nem tesz csodát vagy nem lesz egy eladás, amelynek összes pénzét erre a transzferre költik, akkor..." – utalt Tusquets arra, hogy mennyire valószínűtlen Neymar újbóli megszerzése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás