promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jürgen Kloppnak újabb problémát kell megoldania
Borítókép:  NEIL HALL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább bővült a sérültek amúgy sem rövid listája a Liverpoolnál. A csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp jelezte, kapusára Alissonra egy-két hétig biztosan nem számíthat. 

A Liverpool vezetőedzőjének hetek-hónapok óta folyamatosan azzal kell szembesülnie, hogy egyszerre több játékosára sem számíthat. Amióta elkezdődött a 2020/2021-es szezon Jürge Klopp tizenöt futballistája esett ki – sérülés vagy épp pozitív koronavírus-teszt miatt. (Ennek ellenére a Pool tíz fordulót követően holtversenyben áll az élen a Tottenhammel, s továbbjutott BL-csoportjából.)

Jelenleg a következő labdarúgókra nem számíthat különböző okok miatt a német szakember:

Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez, Xherdan Shaqiriry, Trent Alexander-Arnoldlf, Naby Keita, James Milner.

Ehhez az „impozáns" csapathoz csatlakozott az együttes elsőszámú kapusa, Alisson. A Pool trénere az Ajax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően elárulta, hogy a brazil labdarúgó a hétvégi, Brighton elleni mérkőzést követően jelezte, már a találkozó 60-70. perce kürül érezte, hogy fáj a combhajlítóizma – olvasható a Sky Sportson.

„Nem hallottam még, hogy combhajlítóizom-sérülés csak négy vagy öt nap alatt rendbe jön, szóval azt hiszem, 10-14 napig el fog tartani" – mondta Klopp.

A brazil kapust az Ajax elleni BL-meccsen a 22 éves Caoimhin Kelleher, akinek teljesítményével elégedett volt a német edző.

„Ezt a döntést hoztuk, de soha nem tudhatod, hogy fognak ezzel megbírkózni. Boldog vagyok amiatt, hogy nyugodtan és jó volt" – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás