promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A PSG-sztár felesége meztelenül fekszik egy lovon
Borítókép:  GIUSEPPE COTTINI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A PSG-sztár felesége, Wanda Icardi szereti a lovakat. Több, állatokkal készült képet is megosztott már. Legutóbbi pedig kifejezetten intimre sikeredett: Mauro Icardi neje meztelenül fekszik egy lovon.

Elvétve találni csak olyan világsztárt, akinek az ügynöke a felesége, vagy ha máshonnan nézzük, a felesége egyben az ügynöke. Márpedig a Paris Saint-Germain-játékos, Mauro Icardi neje, Wanda Nara párja klubváltással kapcsolatos ügyeit is intézni. De Wanda nemcsak játékosügynök, hanem modell, celeb és természetesen médiaszemélyiség. Szóval a fiatal hölgy eléggé multifukciós személyiség, akiben persze van egy jó adag exhibicionizmus.

[[c1]]

Az Instagram-oldalán pedig folyamatosan megmutatja, épp mit csinál, hogy érzi magát. Hol sejtelmes, hol erotikusabb jellegű fotók kíséretében teszi mindezt. A legutóbbi képei között találni egy olyat, amelyen az látható, amint Wanda Nara pucéran fekszik egy lovon. Az nem derül ki, kényelmes-e így fetrengeni, és az se, jó-e ez a lónak, de az biztos a fotó igen népszerű, eddig több mint 352 ezren kedvelték.

Amennyiben kicsit körülnézünk a Paris Saint-Germain-sztár, feleségének oldalán, gyorsan kiderül: Wanda Nara szereti a lovakat. Erről több kép is árulkodik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás