Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mike Tyson füvezett a Roy Jones Jr. elleni meccse előtt

Mike Tyson füvezett a Roy Jones Jr. elleni meccse előtt

Sport & Szabadidő

Mike Tyson füvezett a Roy Jones Jr. elleni meccse előtt

Sport & Szabadidő

HZS 11:53

A legendás bokszoló, Mike Tyson két és fél évvel ezelőtt állt le a kokainnal, de a fűvel más a helyzet. A sportoló – mint azt elárulta – máig aktív fűhasználó, így a Roy Jones Jr. elleni gálamérkőzése előtt is tekert egy spanglit. Egyszerűen azért, mert ő ilyen.

Ahogy arról beszámoltunk, legjobban várt bokszmeccse, a Mike Tyson és Roy Jones Jr. gálamérkőzés döntetlennel zárult. A két bokszoló nagyot küzdött, Tyson fizikailag jobb formában volt, Jones viszont gyorsabban mozgott, és általában sikerült kibújnia Tyson szorításából, majd kontrákkal jött előre. A Yahoo úgy tudja, Tyson a fellépésért 10 milió, míg Roy Jones Jr. 3 millió dollárt kapott – plusz a tévéközvetítésből befolyó pénzek.

A mérkőzést követően az 54 éves Tyson elárulta, rágyújtott egy spanglira a mérkőzés előtt. 

„Figyelj, nem tudom abbahagyni a szívást. Egyszerűen csak szívnom kell. Sajnálom. Minden nap szívok. Soha nem álltam le" – mesélte Tyson.

A bokszlegenda tehát a felkészülése során és a Roy Jones Jr elleni mérkőzése előtt is elszívott egy kis füvet. Mint mondta, úgy két és fél évvel ezelőtt állt le a kokainnal, de a marihuánával már nem ugyanez a helyzet – olvasható a USA Todayen.

„Vagyok, aki vagyok. Ennek nincs rám negatív hatása. Ez csak arról szól, hogy mit csinálok, milyen vagyok és, hogy hogyan fogok meghalni. Nincs magyarázat. Nincs kezdet, s nincs vég" – tette hozzá Tyson.

Borítókép: JOE SCARNICI / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP